ȘTIU 15 octombrie, cu Dan Pavel și Ioana Țigănilă

SLUGA SAU VULTUR DE BRAILA? Primarul din Brăila se simte vultur patru ani și refuză să fie un slogui cu mască – o poveste despre iresponsabili în glorie.

AI „PILE” LA TABLETE? Guvernul se vaită că a plătit milioane pe tablete, dar firmele nu le aduc – ministrul Anisie s-a prins în câteva săptămâni că e treaba ei să se îngrijească și de învățământul online.

RĂDOI LA ZERO, URMEAZĂ HAGI?!- România a pierdut după un sfert de secol trei meciuri oficiale la rând, Rădoi e gata să plece, Hagi nu ar zice nu dacă i se oferă să ducă România la Mondial.

.N-AVEM SPITALE, DAR AVEM PRETENȚII. Nu avem medicamente și nici oxigen! Cum să facem spital Covid din mizeria asta? E revolta medicilor care au fost anunțați să facă circuite COVID oriunde și oricum.

POMANĂ PENTRU AFACEREA TA. Iașiul trăiește intens – jandarmii se luptă cu enoriașii dezlănțuiți, iar afaceriștiii își înmormântează afacerea public în centrul orașului.

PARTIDELE PRIMESC, COPII AȘTEAPTĂ. Copii bolnavi așteaptă 800.000 de lei de la guvern la spitalul Marie Curie, în același timp partidele primesc 23 de milioane de lei ca să facă politică pentru oameni!