• David Popopvici împlinește astăzi optsprezece ani. E cel mai tânăr campion mondial din isotria înotului, la proba de 200 de metri liber. Popovici a mai obținut titlul mondial și la 100 de metri. La aceleași probe deține și titlurile europene.
  • Cât de atractivă este România pentru oamenii de afaceri, într-un top în care sunt incluse statele europene, cele din Africa și Orientul Mijlociu?! Iți dau un indiciu – la criteriul „macroeconomie” suntem pe 8. La restul…
  • Coincidență stranie – Zelenski a fost implicat într-un accident rutier chiar în seara în care „The Sun”  publica informații despre un alt accident, în care ar fi fost implicat Putin. „Tentativă de asasinat la Putin” , scriu ziariștii britanici. În Ucraina încă nu se vorbește de așa ceva în cazul lui Zelenski.
  • Explicația din fabula anului: S-au întâlnit hoțul cu smartul – în aceeași persoană! Campionul mondial la șah a fost bătut de un jucător care a trișat cu ajutorul unui vibrator… în pantof.
  • Orban e la un pas să lase Ungaria fără finanțări de 20 de miliarde de euro. Un raport al Parlamentului european spune că liderul de la Budapesta înclacă statul de drept, independența justiției și a deturnat fonduri. UE vrea să-l lase fără finanțări.
  • Suporterii din Glasgow au meciurile lor când vine vorba de monarhie. Două galerii, două atitudini diferite. Fanii lui Rangers au cântat „God Save The King”  la Glasgow, cei ai lui Celtic afișau mesaje antimonarhice la Varșovia, la meciul cu Sahtior.
  • Au apărut cabinele de probă virtuale pe care le poți folosi ca să îți alegi haina perfectă. Trimiți poza cu tine și primești rezultatul: cum arăți cu haina pe tine.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK