• Și polițiștii se pun în genunchi. Ca să omoare. S-a întâmplat azi la Pitești. Îți prezentăm imagini cu polițistul care omoară un bărbat în stilul anti-George Floyd. Autoritățile din America au plătit 27 de milioane de dolari despăgubiri familiei. Noi – așteptăm provincia.
  • Începem să uităm de benzinării. România intră în viitorul automobilelor și îți arăt cum fac plinul proprietarii de Tesla – stilul electric.
  • Transpirație + inspirație = energie gratis. A apărut tehnologia prin care mergi, transpiri și îți poți încărca telefonul, ceasul și căștile cu sudoarea corpului tau.
  • Inevitabilul s-a întâmplat. Campania de succes s-a terminat. E coadă la vaccinare, dar altfel – medicii din România stau ei la coadă – poate vine cineva la vaccin.
  • Revoluție în sectorul 1, primărița Clotilde Armand are priorități la care nimeni nu s-ar fi gândit – a făcut o hartă interactivă cu stâlpii plini de cabluri. Urmeaza și una cu gropi? Să știe bucureștenii care dau în gropi că de fapt vizitează monumente istorice – gropile sunt de dinaintea cablurilor.
  • „Ne vindem țara, numai faceți-ne autostrăzi!” China își ia teritorii din Europa lângă România – oare se inspiră și politicienii de la noi pentru asta? Sperăm că nu.

Juriul emisiunii a fost alcătuit din: Raisa Humeniuc, Răzvan Țupa și Lucia Naouar.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA