• Imaginea disperării. Afganii încă liberi au umplut fiecare metru de pe aeroportul din Kabul și se agață de avioanele care decolează. Vor să scape de furia talibanilor, după ce America a dat tonul retragerii militarilor din Afganistan.
  • Guvernul Cîțu se inspiră de la Dragnea – programul prin care Dragnea voia „să scoată țara din noroaie” e acum imitat de ministerul Dezvoltării. Guvernul a fost dat de gol de Expert Forum, un ONG specializat în politici publice.
  • O veste care îi calmează pe medicii care nu sunt vaccinați – nu vor fi obligați să se testeze periodic pe banii lor. Ministerul Sănătății a renunțat la legea prin care intenționa să bage la cheltuială personalul medical.
  • Se clatină tot mai tare Guvernul după cele două dosare penale pe care Cîțu le are in America. Partidul cu cele mai multe voturi la ultimele alegeri parlamentare – PSD – ii cere demisia lui Citu. Premierul si-a pierdut si sprijinul colegilor de la USR.
  • Ministrul Educatiei s-a saturat si el de scoala online. „”Este un dezastru” spune Câmpeanu – elevii se întorc fizic în bănci din 13 septembrie.
  • Cel mai mare lant de magazine din America, Walmart, trece pe criptomonede – a anuntat ca e in cautare de specialisti cripto. 45 de miliarde de dolari pe luna – sunt incasarile din acest an.

Juriul Știu din această seară. Colegii noștri Ancuța Mărcuș și Șerban Picu, iar invitatul special este Radu Puchiu – expert open-data, co-fondator Happy Cities, care încurajează colaborarea inovativă dintre cetățeni și administrație.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM