• Festival de mușchi pe Facebook făcut de premierul Cîţu. Creșterea din trimestrul 4 e peste așteptări, scăderea României coboară la minus 3,9 pe anul 2020. Să fie bine, ca să nu fie rău.
  • Discutăm live cu creatorul sistemului de intervenții de urgență, Raed Arafat, despre tragedia de la Constanța. Femeia care nu a mai apucat să coboare pe una dintre cele trei scări de pompieri din județ.
  • Apocalipsa ar putea avea loc aici, acum. Profesorii americani discută renunțarea la cel mai mare dramaturg al planetei. Shakespeare este acuzat că a fost ușor rasist, sexist și cam proprietar de sclavi.Stupoare și dezamăgire din Israel pentru declarațiile primarului PNL de la Constanța despre strada Ion Antonescu în țara responsabilă pentru dispariția a 300,000 de cetățeni evrei.
  • Clujul trăiește o nouă poveste traumatizantă, o înregistrare audio arată cum vorbește un medic cu un părinte disperat. „Du-o singur la urgența, nu mă înveți tu pe mine ce să fac”.
  • Două milioane de români s-au vaccinat sau sunt programați să fie vaccinați. România a ajuns exemplu pentru platforma care face ordine într-o țară obișnuită să sară peste rând.

Ştefan Ionescu, Teona Tomoaiaga si Victor Țăpeanu sunt juriul de astăzi.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
„ECHITATEA POATE SALVA EDUCAȚIA”