• Macarena 2.0, imnul feminist care imparte netul în 2.0 – ne apără mai mult sau ne degradează? Nici nu știi la ce reproșuri au ajuns. Afli în seara asta!
  • Tu știi ce mai fac vecinii tăi? trei sferturi dintre români nici nu știu, dar nici nu-i interesează ce vecini au și cu ce se ocupă aceștia. Acestea sunt rezultatele ONG-ului „Între Vecini”, care încearcă nu doar să afle cauzele îndepărtării sociale, dar și să le corecteze.
  • Deficit de 3 la sută? Mai întrebați peste 7 ani! Ăsta a fost răspunsul ministrului Boloș pentru Bloomberg, întrebat când crede că țara noastră va reuși să se încadreze în ținta de deficit trasată de Uniunea Europeană.
    Aici a ajuns Neuralink-ul lui Musk! Omul cu cip în creier poate folosi mouse-ul cu mintea. Computerul îi citește gândurile. În curând un cyborg poate fi vecinul sau colegul tău.
  • … Și biologii pun umărul din plin la omul creat după comandă. Cresc în laborator organe reproducătoare masculine. Perpetuarea speciei va fi curând la un singur… click distanță.
  • Două lozuri – varianta englezească. Râzi mai tare ca în Caragiale când vezi cum se ceartă un cuplu, la partaj, pentru un bilet de un milion de lire.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA