• Putin „a scăpat” de principalul opozant al regimului de la Kremlin. Alexei Navalnîi, a murit în această după-amiază în penitenciarul din Siberia unde a fost mutat la sfârșitul anului trecut.
    Pentru că tot Occidentul suspectează că Putin este in spatele morții, sunt zeci de proteste in toată Europa care ii cer lui Putin să plece.
  • Călătorii cu metroul pot acum să împrumute cărți de la stația Piața Unirii, unde a fost amplasat un raft cu cărți. Biblioteca Metropolitană din București participă alături de Metrorex la proiectul cultural pilot „Biblioteca de la metrou”, realizat de Primăria Municipiului București.
  • Au furat toate privirile la Londra.Timothée Chalamet și Zendaya au fost în centrul atenției la premiera Dune: Partea a Doua, deși toată distribuția a avut ținute elegante, inspirate de film. Zendaya a fost protagonista pe covorul roșu, pentru că a fost îmbrăcată într-un costum-armură.
  • Grecia a devenit prima țară ortodoxă care permite căsătoriile între persoanele de același sex, iar acestea au acum dreptul să crească și copii. „Suntem o țară progresistă și democratică, angajată cu pasiune față de valorile europene”, spune premierul Greciei.
  • România Educată duce tot mai mult la România Agresată dacă privim doar incidentele la care au căzut victime copiii în ultimele zile. „Asigurarea unui mediu școlar sigur” este una din cele 4 priorități cu care ministrul Educatiei Ligia Deca s-a dus la Banca Mondială. Să vină banii.
  • Sora mai mare a lui ChatGpt – nu vorbește dar te lasă mască cu filmele pe care ți le face. Filme de Hollywood făcute din câteva cuvinte – cu asta se mândrește noua inteligență artificială făcută de OpenAI – Sora pe numele ei. Îi scrii la fel cum îi scrii și lui ChatGPT și primești la schimb scene complexe cu mai multe personaje, detalii precise și mișcări naturale.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA