• La doi ani după ce a spus că renunță la drepturile regale și a plecat cu jucăriile din Anglia, prințul Harry s-a răzgândit – „dați-mi măcar bodyguarzii înapoi!”
  • Telenovela săptămânii s-a încheiat azi la capătul lumii. Cel mai bun tenismen al lumii, Djokovic, a pierdut meciul cu statul australian – și a fost expulzat din țară. Președintele Serbiei acuză că am asistat la o vânătoare de vrăjitoare, iar victima, Djokovic, a fost torturat fizic și psihic.
  • Trăim în anotimpul testelor, dar și al protestelor. Piața Victoriei s-a umplut iar de români nemulțumiti de restricțiile anti-business. Azi numărăm și șomerii din România. Am ajuns la… fără număr, dar record.
  • Vântul puternic de la malul mării ne-a făcut să ne amintim că avem o capodoperă de arhitectură. Rafalele au zburat pânzele care acopereau cazinoului de la Constanța. Muncitorii readuc imaginea de acum 100 de ani a cazinoului – e de bine!
  • Educatorii din grădinișe sunt în alarmă. Trebuie să scoată anumite cântecele și dansuri din programă. Legenda spune că ar fi rasiste.
  • Am și eu un meci. Iohannis l-a pierdut. N-am uitat că ieri a fost ziua lui Eminescu si Ziua Culturii în România. Analizăm cum au abordat de la distanță această zi președintii celor două țări vorbitoare de limba română. Din Moldova, Maia Sandu i-a dat clasă lui Iohannis – campionul vorbelor fără sens.
  • Asta are, asta n-are – rima de la vaccinare. Centrul Ro-vaccinare este criticat pentru mesajul care s-a vrut poezie, dar sună a blestem: „Poartă mască, să apuci pască!”. Ce a urmat? – doar 1.888 de români s-au vaccinat azi cu prima doză.
  • Și România poate fi țara lui Moș Crăciun. Nu trebuie să mergi în Laponia ca să fii tras de sănii cu câini husky la hamuri. Ce servicii primești în Harghita pentru 300 de euro – îți arăt azi la Știu. Atenție, supraponderalii sunt taxați la kilogram!

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI