Marcela Feraru, Felix Damian și invitatul special Radu Vancu, scriitor

  • Cele 4 seturi de alegeri de la anul pregătesc răspunsuri dure de la români. Felul în care clasa politică a schimbat puterea, i-a supărat pe votanți, lucru care se vede și în sondaje – crește opoziția și scade puterea. PSD și PNL au acum impreună doar 46% deci nu ar mai putea guverna dacă ar fi alegeri arată sondajul făcut de The Center, la comanda USR.
  • Au bubuit iar rachetele rusești către capitala Ucrainei, Kiev. Momentul e criticat în lume pentru că tocmai atunci in Ucraina era un grup de șefi de stat din Africa – oamenii veniseră ca să ii convingă pe europeni că ei vor pace pentru că în Africa se moare de foame.
  • Așa intră și România în Schengen. Toată Germania râde azi de românul care si-a lăsat soția in benzinărie si a plecat singur cu mașina. Scuza lui e ca a uitat-o! Ea nu-l va uita niciodată!
  • Cel mai bogat om din lume se intalneste azi cu al doilea cel mai bogat om din lume. Secretul vizitelor lui Elon Musk în Europa. Italia + Spania egal 24 de ore si multe miliarde de euro.
  • Aruncatul cu bani devine sport olimpic. De ce Jocurile Olimpice de la Paris vor fi cele mai luxoase, dar și cele mai elegante din istorie. Explicația se udă cu șampanie Moet și se ascunde tot în jurul sutelor de milioane de euro.
  • Și cel mai dorit comediant privat – Îl chemi acasă să te facă să râzi, dar plângi când îți spune prețul.

Recomandări

NARENDRA MODI, CÂȘTIGĂTOR PENTRU A TREIA OARĂ LA EXIT POLL-URI
UNDE MĂNÂNCI AZI?
MACRON CERE ISRAELULUI SĂ SE OPREASCĂ?
CUM ȘTII DACĂ AI JOBUL POTRIVIT?
TIME OUT: THE BEST FOOD IS IN NAPOLI
DODON VREA ALIANȚĂ ÎMPOTRIVA MAIEI SANDU