Macron se pune bine cu femeile. Presedintele Frantei a numit-o prim-ministru pe Elisabeth Borne – in vârstă de 61 de ani. Este a doua femeie prim-ministru din istoria Franței.

Poliția si organele de anchetă din România au din nou de lucru. Seful USR, Drulă, a fost amenințat cu rakeții ucraineni anul trecut când el era ministru al Transporturilor si la metrou a izbucnit scandalul magazinelor ilegale. Amenințările in stil mafiot rezultă din stenogramele DNA, aparute in presa.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Temele pentru acasă să rămână acasă! Elevii din intreaga lume vor sa le faca statuie cercetătorilor care spun că temele de acasă sunt ineficiente pentru elevii de vârste

Influencerii isi pierd locurile de muncă, sunt înlocuiți de roboți – iar perfecțiunea prezentată pe social media duce la depresie. Experții spun că lumea perfectă care este prezentată în social media îi împinge pe utilizatorii obisnuiti spre depresie și se tem că apariția influencerilor virtuali sunt o parte din problemă.

Guvernul rus anunță că Dacia Duster va fi produsă in Rusia sub numele Renault Duster. Masina va fi sub marca Lada – un vechi brand rusesc.

Realitatea ministrilor nostri. Eduard Novak nu a stiut versurile din imnul României sau nu a vrut sa le spună? Oricum ar fi – ministrul Sportului a refuzat sa o facă – ”Nu sunt copil să recit Desteaptă-te romane” – e explicatia ministrului.

Încă o mostră din visul american. A apărut concediul nelimitat. Primii care se pot bucura de el sunt directorii bancii americane Goldman Sachs, de care se leaga inceputul crizei financiare din 2007. Anagajatii primesc doar doua zile bonus la vacanță.

Ea este prima femeie din România care concurează la Miss – pentru frumusetile aflate in scaun cu rotile. Povestea Aliviei Petrea azi la STIU.