• America si China își vorbesc din nou. Biden l-a primit azi-noapte pe Xi Jinping pe covorul roșu, așa cum ii place oricărui lider comunist. După 4 ore de discuții au ajuns cu toții la concluzia – că pământul e suficient de mare pentru toată lumea. Asta pentru că chinezii nu mai vor să stea la locul lor – și vor mai multă putere. Momentan comercială. Biden și Xi s-au inteles să nu scoată nimeni nici o armă.
  • Încă o presiune pe prim-ministrul României, Ciolacu e incercuit de 200 de organizatii: „Scoate 10 milioane pe an ca să faci contracepția gratuită!”
  • Supermodelul Adriana Lima – criticată pentru că arată prea obosită. „Ai vrut să-ti falsifici frumusetea”
  • Țara cu cei mai mulți morți din cauza accidentelor rutiere, România, vrea să pună frănă la inflația de decese. Schimbarea pe care vor să o aducă parlamentarii noului cod rutier: tinerii sub 21 de ani să nu aibă voie să conducă mașini de mare putere. Restricții si pentru mașinile electrice, dar și pentru trotinetiști.
  • Noua tendință în shoping: aruncă banii pe geam! China inundă lumea cu nimicuri. „Prost e cine dă” – e răspunsul greu de contrazis.
  • Azi si despre „Trafic de rasă” – Premiul Oscar pentru cea mai hoață actriță din lume. Suferea de lipsă de atenție și a falsificat originile strămoșilor ei ca să câștige un premiu Oscar veritabil.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA