• Ce se întâmplă cu cele 3 milioane de români care au dat banii pentru asigurare și află că, de fapt, nu prea sunt asigurați? City Insurance, cel mai mare asigurator din România e cu fiecare secundă care trece mai aproape de faliment, dar premierul Citu nu are niciun raspuns.
  • Guvernul îți pregătește nota de plată pentru esecul sau din campania de vaccinare – certificatul verde dacă vrei să mergi la restaurant sau la alte evenimente. Azi avem peste 4.000 de cazuri covid in romania.
  • Cât mai rezistă statuia controversată ridicată in week-end la Sibiu? Românii sunt revoltați că președintele Iohannis a inaugurat statuia omului care e responsabil de tragerea pe roată a lui Horea și Cloșca. Avem sondajul in care romanii cer si reintroducerea lectiei cu răscoala in materia de gimnaziu.
  • Guvernul se ia la tranta cu facturile mari la curent. Iarna asta, 13 milioane de români vor avea facturi mai mici la electricitate – e promisiunea oamenilor lui Cîțu.
  • Crede si nu cerceta e politică de stat in Romania. Suntem tara din UE care baga cei mai putini bani in cercetare – 15 euro pe creier.
  • Țară, țară vrem investitori! Avem, dar sunt începători! Dintr-un sondaj făcut de e-toro – platformă pe care se tranzacționează acțiuni și criptomonede – aflăm că jumătate dintre investitori au sub 2 ani experință pe piața de capital. Putini sunt investitori de meserie – 77% sunt angajati full-time.

Juriul este format din: Anca Mărcus, Serban Picu si Bogdan Putinică (antreprenor la „Senior Vice President, Enea Services”)

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA