Marcela Feraru, Felix Damian și Mădălin Mihai sunt în juriul de astăzi

  • Respectul pentru Paște – versiunea 2023. Supărarea românilor care vor să dea în judecată compania aeriană pentru că i-a lăsat în aeroport și nu au putut ajunge în Germania – după vacanța ortodoxă.
  • Și guvernul Ciucă face cadouri de Paște. Vor fi oare pentru cine se pregătește? Ministerul Dezvoltării a găsit o metodă prin care să ii enerveze pe antreprenorii de bună credință care isi doreau să renoveze pasajul de la Piața Unirii – doar 5 zile au fost disponibile – dintre care doua de week-end si două zile libere legale.
  • Macron iese la catedră! Azi le vorbește francezilor pentru prima oară de la momentul care i-a enervat pe contestatarii săi. Răspunde la întrebarea „De ce ai promulgat legea muncii prelungite vineri după miezul noptii, la 3 si jumătate” .
  • Mi-ai zis de Franța, îți zic și eu una de acolo – proaspătă. Ca să fie egalite cu britanicii, care cenzurează cărțile Agathei Christie, francezii revizuiesc și ei romanele cu Hercule Poirot scrise între 1920 și 1976, ca să scape de cuvintele și expresiile considerate acum ofensatoare.
  • Păi și noi postim degeaba?” Revolta cumpărătorilor: „De ce carnea vegetală conține și grăsimi de animal? Fondatorul unei firme de mâncare vegetariană este de părere că aroma de carne animală este de neînlocuit așa că mai pune și ingrediente diferite de ceea ce așteaptă clienții.
  • Occidentalii au găsit motivul pentru care e bine ca ortodocșii să sărbătorească totuși Paștele separat de catolici. Pentru că românii nu au stat acasă, au consumat atât de puțin curent în ziua de Paște, că România a atins un nou record la export – aproape 4.000 de megawați, adică jumătate din cât a produs.
  • Nunta asta nu o vei uita toată viața: Poți să te căsătorești pe circuitul de Formula 1 de la Imola. Cine e campionul care te așteaptă, afli la ȘTIU.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?