• Iohannis cere Parlamentului să aprobe ca militariii români sa participe la operațiunile comune SUA-UE impotriva rebelilor Houthi – care fac ravagii cu bombardamentele lor in Marea Rosie.
  • La discutiile despre situatia din Orientul Mijlociu ar putea participa si Ciolacu. Premierul României a ajuns azi in Qatar intr-o vizită pentru proiecte de investitii de 15 miliarde de euro, după cum a comunicat Guvernul.
  • Sutienele nu mai sunt considerate haine. Doctorii le-au incadrat la produse medicale. Se simte și la preț. In Marea Britanie a apărut initiativa prin care femeile care au făcut operatie pentru cancer la sân să nu mai plătească TVA la sutien.
  • Dacă pur și simplu nu-ți ies bancurile, Inteligența Artificială te poate ajuta și aici. Cercetătorii de la Universitatea Sydney au dezvoltat un instrument AI care ajută oamenii să fie mai amuzanți.
  • Tot mai mulți părinți aleg să rămână cu copiii lor, în loc să meargă la muncă în străinătate. La sfârșitul lui decembrie erau aproape 10 mii de părinți plecați din România, cu peste 2.000 mai puțini față de 2022. Sunt datele de la Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție.
  • Misterioase sunt căile lui Dumnezeu… și scumpe. Italia cheltuie aproape un miliard de euro pe an pentru orele de religie din școli. Măsurile vin ca să ii motiveze pe profesori – in toată țara sunt 1,3 milioane de elevi care chiulesc când începe ora de religie.
  • Însă nu toți copii pot să isi aleagă sexul. Curtea Supremă din America îi permite statului Idaho să interzică tratamentele pentru tinerii transsexuali. Medicii vor primi până la 10 ani de închisoare dacă oferă tratamente cu hormoni persoanelor sub 18 ani.

Recomandări

AI PRIMAR A.I. AVATAR
HAMAS ATACĂ TEL AVIV
TURBULENȚELE SUNT ÎN CREȘTERE
CHARLES LECREC A CÂȘTIGAT CURSA DE LA MONACO
13 OAMENI MOR ÎN URMA TORNADELOR
SCHOLZ ARE „REGULI CLARE" PENTRU UCRAINA