Marcela Feraru, Balazs Barabas și Radu Leca, psiholog, sunt juriul de astăzi.

  • Macron e supărat pe politica economică a americanilor și adună șefii de stat luna viitoare ca să sustină companiile să nu plece din Europa. Prețurile la energie sunt cea mai mare problemă. UE a validat azi ajutorul de 3 miliarde de euro pentru Ucraina – din acesti bani vor fi plătite pensii si salarii.
  • Revolta nemților angajați de Elon Musk. „Suntem europeni și avem drepturi. Nu ne tratați ca pe americani!”
  • Înotătorul român Robert Glință a anunțat că se retrage din înotul de performanță la 25 de ani. „E timpul să am grijă de propria sănătate”, a scris sportivul pe paginile de social media. În mai 2021, la Budapesta, a cucerit medalia de aur la 100 m spate și a devenit primul înotător român campion european, într-o probă masculină, din istoria natației românești.
  • Putem intra în Schengen, îndeplinim toate criteriile tehnice de protejare a frontierei. Dar ce ne facem cu slăbiciunea pentru șpagă a vameșilor români? 31 de percheziții au avut loc azi la angajați din 5 puncte de trecere a frontierei. Cei de la granita cu Moldova au fost prinsi cu spăgi ()La vama cu Ucraina, de la Vicovul de Sus, ultima captură a polițiștilor de frontieră sunt cartușe, căști și uniforme militare ucrainene și componente ale unei drone, într-un microbuz condus de un ucrainean.
  • Dezvăluiri din lumea puternicilor lumii adunați la Davos – prostituatele câștigă mii de euro pe noapte alături de ei, dar sunt supărate pe cei care sforăie.
  • Se cutremură Ucraina. Mâna dreaptă a lui Zelenski, Oleksii Arestovici și-a dat azi demisia. Gestul vine după ce el a spus că Ucraina a doborât racheta rusească care a ucis 41 de oameni în Dnipro.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT