Mădălina Bucur, Laura Buciu și fotbalistul Ionuț Rada sunt jurații de astăzi.

  • Exact cum era de așteptat, Republicanii nici nu au aflat bine că au majoritate în Camera Reprezentanților, că au și anunțat o primă anchetă care îl vizează pe Joe Biden. E vorba de afacerile fiului Hunter, despre care, spun republicanii, președintele știa.
  • Auzim numai de bine din sectorul unu al Bucureștiului – Clotilde promite câte 1.000 de lei ajutor anti-frig pentru fiecare major din sector. A pus în funcțiune și platforma pe care să te înscrii pentru tichet, un singur lucru lipsește, ce-i drept, important: hotărârea nu a primit votul în Consiliu.
  • Cu ochii pe plăcinta economică, opoziția strigă la Guvern – mai lasați-o la crescut! Nu mai masluiți cifrele referitoare la creșterea economică, diferența dintre ce ne spuneți și realitate e grăitoare – 9 miliarde de euro.
  • Nu mai mergi la întâlnire ca altă dată. Ce înseamnă sexplorarea etică – și care sunt noile reguli de succes din dating.
  • Scandal geostrategic din cauza unei rachete… între două comune din județul Vâlcea. E vorba de o rachetă antigrindină care și-a greșit ținta și a aterizat pe un camp din comuna vecină. Nu există victime… Serios vorbind, nici scandalul nu e chiar scandal, mai degrabă o sperietură urmată de un apel la 112. Situația a fost lămurită rapid.
  • S-a băgat varul pe străzile României! Nu e varul pentru marcaje, e proba video pentru șoferii care nu respectă regulile. Te-au prins noile camere, ești bun de plată.
  • Cum a ajuns Hagi la mondialul din Qatar – Șeicii îl consideră rege. Pentru români e și profet: a zis că nu ne mai calificăm 20 de ani la mondial și au trecut deja chiar 24!
  • Nu ne mai cereți să criticăm regimul de la Doha, treaba noastră e să jucăm fotbal! Asta strigă în cor fotbaliștii și antrenorii, sătui de amestecul politicului în sport. Politica a fost făcută atunci cand ați acordat Qatarului Mondialul.

Recomandări

VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?