• Ziarul Financiar implinește 25 de ani. „Să deveniți un Financial Times al României”, le-au urat Mugur Isărescu lui Adrian Sârbu și lui Cristian Hostiuc în 1998, la prima ediție. „Păstrând proporțiile, azi facem chiar mai multe decât FInacial Times”, îi dă răspunsul directorul editorial al Ziarului Financiar Guvernatorului Băncii Naționale, după 25 de ani.
  • Două extreme în Romania, efectul e același – 40.000 de elevi și studenți aleg să plece la studii în străinătate, vor educație adevărată, nu promisiuni.
    De cealaltă parte sunt românii care aleg să plece ca să scape de sărăcie. Un sfert din populația României e în situația asta.
  • Degeaba ne lăudăm că avem femei frumoase, niciuna nu participă din partea României la Miss Universe, în acest weekend, în El Salvador. În schimb sunt acolo două femei transgender, din Olanda și Portugalia.
    Când Biden și Xi împart lumea, Iohannis ține steagul sus în Africa. „Steagul Tanzaniei, nu al României!”
  • Evoluția lumii în Epoca ZF. După Vulpea Deșertului – Arabia Saudită a cumpărat fotbalul cu FIFA cu tot.
  • „Am avut mulți elevi străluciți, l-am ales pe cel mai strălucit dintre ei”. Brigitte Macron le răspunde in Paris Match tuturor celor care se întreabă cum l-a ales ca partener pe președintele Franței. „Ma uimește in fiecare zi, de 27 de ani incoace” își justifică sentimentele prima doamnă.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN