• Europa e în alertă anti-tero după ce aseară doi turiști suedezi au fost împușcați de un terorist ISIS la Bruxelles înainte de meciul Belgia-Suedia. Azi Franța si-a dublat dispozitivul de forte de ordine din jurul stadionului din Lille – acolo se joacă Franța – Scoția. Azi Palatul Versailles a fost evacuat din cauza unei amenințări cu bombă.
  • Lovitura de la 15 metri! Noua lege anti fumat scoate fumurile din cap și banii din buzunar. Dacă legea trece de Parlament nu mai ai voie să fumezi nici afară – dacă esti la mai putin de 50 de metri de scoala și 15 de stațiile de transport public. Iei cu tine bricheta, iei și ruleta…
  • Ucrainenii anunță închiderea contului Ukraine Weapons Tracker. Contul urmărea materialul militar folosit și capturat de ucraineni în războiul cu Rusia. Fondatorii proiectului invocă motive de ordin personal.
  • Chiar vine iarna! Azi e prima noapte când Termoenergetica va face probe de căldură în București.
  • Marcel Ciolacu isi trăiește momentul de glorie. La o săptămână după ce l-a primit pe Zelenski s-a dus el în Israel. Acolo, Ciolacu i-a spus premierul Israelului, Netanyahu, că România sprijină Israelul în lupta cu organizația teroristă Hamas. Ciolacu s-a intalnit si cu membrii comunității românești din Israel.
  • Madonna inventează concertul în care DĂ bani, nu primește. 10.000 de euro pe minut întârzierea. I s-a intamplat la Londra – unde a cotizat 350.000 de euro din cauza programului ei considerat de organizatori – dezordonat.
  • Și ce dacă vine iarna și ai circulația proastă? Îți iei pantofi din blană. Și nu orice fel de blană, pantofi cu degete și blană din noua colecție Suikoke. Par a fi de Big Foot.

Recomandări

CE FACEM CU DEZINFORMAREA?
CUM SCHIMBĂM EDUCAȚIA?
UNDE MERGI AZI?
UNDE MERGI BANII?
ATACURI ÎN UCRAINA
„FEMEILE NU SUNT LIBERE”