• A fost sau nu ucis liderul Hamas, Yahya Sinwar? Corpul unui bărbat ucis în Gaza în urma unui raid IDF a fost transferat în Israel pentru a fi identificat. Deși nu are rezultatul final, Israel e sigur că cel ucis e Sinwar.
  • Simplu și pe înțelesul tuturor. Marcel Ciolacu i-a spus DA lui Nicușor Dan. E de acord cu organizarea unui referendum în București, dar întrebările să fie mai simple. Rămâne întrebarea: când se va organiza referendumul? Lui Nicușor Dan îi convine în ziua cu primul tur pentru președinție – iese mai ieftin.
  • Nu le-a dat cu virgulă când au făcut calculele. Dintre un campion olimpic și un contabil-șef cine crezi că merită un bonus mai mare? Ai ghicit – campionul. Dar, la noi, realitatea bate filmul. După două medalii câștigate la Jocurile Olimpice de la Paris, David Popovici a primit o sumă mai mică decât secretarul general al Federației de Canotaj și contabila-șefă a Federației
  • Zbori prea mult, ești amendat. Apare taxa de plimbare cu care Uniunea Europeană vrea să salveze planeta. 64 de miliarde euro ar încasa Uniunea de pe urma celor care zboară frecvent.
  • S-au calmat apele în America. A trecut urganul Milton și Biden are liber să traverseze oceanul. Mâine ajunge la Berlin să discute cu Scholz, Macron și cupremierul britanic Keir Starmmer despre cum îl mai pot ajuta pe Zelenski în lupta cu Putin. Zelenski nu mai prinde vizita lui Biden – el a fost in turneu in Europa săptămâna trecută, când cel care a lipsit a fost Biden. Președintele Americii i-a promis la telefon un alt ajutor de aproape jumatate de miliard.
  • Ești plătit în plus dacă renunți la fumat. O companie din Elveția promite mii de euro angajaților care lasă țigara jos. Nu te verifică nimeni dacă ești corect, elvețienii te cred pe cuvânt.
  • Redefinim curățenia. Un nou studiu realizat în Statele Unite te avertizează că nu ești singur în baie nici măcar atunci când închizi ușa cu cheia. În băile noastre trăiesc peste 600 de virusuri, dar nu te panica… nu-ți fac rău!

Recomandări

INTRĂM ÎN SCHENGEN?!
HAMAS NEAGĂ
SUA ATACĂ REBELII HOUTHI
DUȘ...MANUL DIN BAIE
CE MIROASE AȘA?
LIAM PAYNE A MURIT