• „Îngerii” – dați afară de pe podium! Fotomodelele de lux au fost excluse de la Victoria’s Secret pentru că frumusețea deranjează! Acum sunt preferate femei activiste si femei antreprenor.
  • Guvernul Cîțu declară război urșilor. Ministrul Mediului spune că urșii agresivi care recidivează trebuie împușcați. Organizațiile pentru protecția urșilor protestează. Mai nou – și habitatul șobolanilor trebuie respectat.
  • Putin și Biden au uitat de rivalitate. Ajuns la Kremlin, Putin a ajuns sa îi facă complimente președintelui Americii. Trump însă, îl critică pentru că a făcut America de râs.
  • De ce Iașiul nu a fost acceptat Capitală Culturală Europeană – a promovat orașul cu imagini din Chișinău. „Păi, nu e tot Moldova?”- la explicații SF suntem campioni.
  • Primarul din Chicago – care s-a ales cu un proces, după ce a anunțat că va acorda interviuri doar jurnaliștilor de culoare – ia bani din fondul COVID ca să îi folosească în probleme anti-rasism – rasismul e o problemă de sănătate publică – e explicația primarului.
  • Din nou emoții mari legate de zborurile cu avionul. Un Boeing 787 Dreamliner a fost avariat la Londra – roata din față a cedat. Din fericire, nu au fost implicați pasageri – avionul era de marfă.

Juriul emisiunii a fost alcătuit din: Tamara Ceaicovschi, Bogdan Ciucă și Izabela Juncu.

Recomandări

AJUTORUL ACORDAT UCRAINEI, ÎN IMPAS
CIOLACU ENUMERĂ NEVOILE EUROPEI
BIDEN CONFUNDĂ GAZA CU UCRAINA
DE CE A MURIT THOMAS KINGSTON
OLANDA ȘI UCRAINA AU ACORD BILATERAL
ALTMAN SE DECLARĂ FERICIT