• „Îngerii” – dați afară de pe podium! Fotomodelele de lux au fost excluse de la Victoria’s Secret pentru că frumusețea deranjează! Acum sunt preferate femei activiste si femei antreprenor.
  • Guvernul Cîțu declară război urșilor. Ministrul Mediului spune că urșii agresivi care recidivează trebuie împușcați. Organizațiile pentru protecția urșilor protestează. Mai nou – și habitatul șobolanilor trebuie respectat.
  • Putin și Biden au uitat de rivalitate. Ajuns la Kremlin, Putin a ajuns sa îi facă complimente președintelui Americii. Trump însă, îl critică pentru că a făcut America de râs.
  • De ce Iașiul nu a fost acceptat Capitală Culturală Europeană – a promovat orașul cu imagini din Chișinău. „Păi, nu e tot Moldova?”- la explicații SF suntem campioni.
  • Primarul din Chicago – care s-a ales cu un proces, după ce a anunțat că va acorda interviuri doar jurnaliștilor de culoare – ia bani din fondul COVID ca să îi folosească în probleme anti-rasism – rasismul e o problemă de sănătate publică – e explicația primarului.
  • Din nou emoții mari legate de zborurile cu avionul. Un Boeing 787 Dreamliner a fost avariat la Londra – roata din față a cedat. Din fericire, nu au fost implicați pasageri – avionul era de marfă.

Juriul emisiunii a fost alcătuit din: Tamara Ceaicovschi, Bogdan Ciucă și Izabela Juncu.

Recomandări

ÎN CE INVESTEȘTE BIDEN BANII
CIOLACU VREA PARC TEMATIC URIAȘ
6.000 DE OAMENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
NE LUĂM ANGAJAȚII DIN AFARĂ
CINE VINE DUPĂ ȘOIGU
CE E MAREA EXTENUARE