• Ești analfabet, scapi de pușcărie! Achizitii fictive, facturi fictive, vanzari la negru… toate au fost privite cu ingaduinta de judecatori, pe motiv ca patroana nu prea intelegea ce face.
  • O.M.D.N.R.B. – bucovinenii care se ocupa cu turismul ar trebui sa memoreze aceasta prescuratare, pentru ca îi priveste. E noua agentie nascocită de Ministerul Turismului, ca sa faca din toata zona Bucovinei o super atractie de vacanta. Oficial se numeste „Organizatia de Management al Destinatiei de Nivel Regional Bucovina
  • „A trăit toată viața ca ea, a murit ca „ei” – Paradoxul LGBT de la Muzeu. Totul pentru ca acum 60 de ani, o femeie sculptor prefera sa se imbrace barbateste. Numele ei – Marlow Moss, iar creațiile ei sunt expuse la Galeriile Tate.
  • „Servesc Patria!” – vor spune din nou românii – dacă vorbele lui Ciucă devin realitate. Premierul vine cu planuri mărețe în ultima lui săptămână de mandat – vrea să reintroducă armata obligatorie.
  • Incendii de vegetație, secetă, temperaturi extreme… credeați ca ați trăit ce e mai rău? Așteptați să vedeți ce va fi in următorii cinci ani. E avertismentul Organizației Mondiale pentru Meteorologie – temperatura pe planetă își va bate propriile recorduri.
  • Artiștii versus inteligența artificială – episodul… fără număr! Ultimul avertisment vine de la cântărețul britanic Sting – “Muzica le aparține oamenilor, nu mașinilor.”

Recomandări

REZULTATELE ALEGERILOR
ÎN SPATELE CORTINEI
ISRAELUL PREGĂTEȘTE ATACUL
BRITNEY MARRIED HERSELF
MOLDOVA ALEGE UE
O NOUĂ ACUZAȚIE