Mădălin Mihai, Marcela Feraru și Gianina Șerban, deputat, sunt în juriul de astăzi

  • Cum rămâne cu rotativa? Avem un desfășurător, cel putțn așa spun partenerii de la guvernare, dar jucăm încă la faza pe ministere. Încă nu știm câte vor rămâne și cine să le conducă. Peste exact o săptămână, Premierul Ciucă ar trebui, după cum e stabilit, să-și depună demisia.
  • Asta e provocarea secolului 21 – de ce ai nevoie de diplomă la Cambridge ca să înveți să colorezi!
  • O fi chat GPT noua provocare mondială, dar pentru români alt tip de chat e subiect de discuție – Videochatul. Aproape jumătate de milion de românce și români prestează astfel de servicii. Sunt mai mulți decât IT-știi, medicii sau personalul din educație.
  • Spune-mi ce citești, ca să-ți spun din ce generație faci parte. Cu câteva zile înainte de startul Bookfest, editurile ne oferă profilul cititorului român. Fiecare generație are preferințele ei. Cât de mult mai citesc românii?
  • Cod roșu de Vortex. Nu te speria, nu e vorba de vreun fenomen meteo extrem – primarii de sector Baluta și Negoiță se cearta pe așa zisul ,,vortex” construit din metal și lumini, care le împodobește noile pasaje suspendate, cu care se laudă fiecare. Se acuză de plagiat mai ceva ca în scandalul diplomelor false.
  • Lasati-ne tik tokul în pace! Cine sunt americanii care apără aplicația chinezilor.

Recomandări

MACRON AMÂNĂ NUMIREA NOULUI GUVERN
DEFECTE DE 1 MILIARD DE DOLARI
RO-ALERT ÎN TULCEA
TAIWANUL SE PREGĂTEȘTE DE TAIFUN
NE-AM EDIFICAT
FUSTA ȘI CUREAUA LATĂ