• Primul „oraș NATO” din lume se construiește în România. Baza va fi tot lângă punctul NATO de la Kogalniceanu, lângă Constanța, va costa peste 2.5 miliarde de euro si va fi gata in 20 de ani. Cea mai mare bază militară din Europa de Sud-Est va găzdui 10.000 de militari, va avea platforme pentru armament, piste, hangare pentru avioanele militare, dar și școli, grădinițe, magazine și chiar un spital.
  • Viitorul mașinilor electrice se poate reseta din România. Varianta Brașov e revoluționară – încarci mașina direct de la stâlpul de iluminat. Atenție, să nu dea prea mulți în… stâlpi.
  • Și tot azi îți prezint și cel mai dorit din sutien din lume. Nu doar că arăți bine în el, dar îți pune și diagnostic la timp mult inainte ca bolile specific feminine să ajungă în stadii avansate.
  • România va pregăti militari ucraineni pentru războiul cu Putin proaspăt reales. Planul anunțat de toamna trecută trece la un nou nivel. 50 de ucraineni vor fi invățati să zboare pe avioane F-16. Finlanda va dona echipamente militare care vor staționa în România, apoi vor ajunge în Ucraina.
  • Aici își dorește toată lumea să ajungă, dar puțini au acces! Insula pe care ești primit doar de la 10 milioane de dolari în sus. Dar ai avantaje, primești și casă cu piscină la intrare!
  • Și de asta se nasc atât de puțini copii pe lume. Îți arăt studiul care te dă pe spate. 80% dintre cei care au hernie de disc nu mai fac sex deloc.
  • Negociatorii din Israel au propus azi un nou armistițiu grupării Hamas. Șeful Mossad a mers în Qatar ca să prezinte oferta Israelului, iar la negocieri au participat și diplomați din SUA și Qatar.
  • Parlamentul din Bavaria nu suporă injurăturile. A adoptat o lege prin care dacă parlamentarii înjură sau jignesc vor fi amendați intre 2.000 si 4.000 de euro.
  • Coreea de Nord si-a gasit un nou lider. Kim Jong Un a hotarat ca dupa el la condecerea tarii să vina fiica lui, JU AC. Ea a aparut pentru prima data in public acum doi ani cand s-a afisat cu tatăul sau dictator la lansarea unei rachete balistice.Fiica lui Kim Jong Un rămâne după el.
  • Azerbaidjan si Armenia sunt mai aproape de pace ca niciodata, asta crede pesedintele azer.
  • Eurovisionul a mai dat de o problemă. Cea mai mare proiecție live din Londra a evenimentului a fost anulată din cauză că Israelul participă la concurs. Organizatorii spun că Eurovision este un concurs apolitic, și nu o confruntarea între guvernele lumii.
  • De data asta-i pe bune! Kate Middelton a apărut pentru prima dată în public după operație. Prințesa de Wales a fost văzută în Windsor, alături de prințul William și de cei trei copii. Arată fericită și relaxată – spun fanii. Săptămâna trecută, Kate a fost criticată după ce mai multe publicații au postat o poză editată cu ea.
  • Viața de artist nu e atât de simplă precum pare, mai ales daca te distrezi peste limită. Bruno Mars are datorii de 50 de milioane de dolari din cauza jocurilor de noroc, majoritatea la MGM Grand Casino din Las Vegas, unde e artist-rezident din 2016.
  • Inteligența Artificiala a reușit să împace doi rivali din tehnologie. Apple îl vrea pe Gemini pe IPhone și a început să discute cu Google ca să cumpere drepturile de utilizare ale lui Gemini. Apple a încercat recent să îl aducă și pe ChatGpt pe Iphone și a avut negocieri cu OpenAI.
  • Anul ăsta Apple vrea să mai lanseze o versiune a caștilor wireless AirPods. O pereche de căști aflate intre Airpods și Airpods Pro atât la preț cât și la specificații. Noile caști vor avea noise cancelling, la fel cum au variantele Pro.
  • Prea multă seriozitate strică. Microsoft vrea să facă din LinkedIn o platformă mai prietenoasă, așa că s-a hotărât să pună jocuri pe ea. Utilizatorii vor putea să rezolve puzzle-urile ca să stea cât mai mult pe platforma de social media.
  • Lupta cu dezinformarea sau cenzură? Guvernul american vrea să aibă dreptul să le ceară rețelelor sociale să șteargă orice postare pe care el o consideră fake news. Curtea Supremă a chemat astăzi mai mulți martori la audieri ca să hotărască dacă legea asta încalcă sau nu dreptul la libera exprimare. Guvernul american poate să le ceară platformelor să șteargă orice postare de anul trecut, de când a primit aprobare tot de la Curtea Supremă.
  • Asteptarea a luat sfârsit! Halep revine pe teren maine! Sunt mai putine ore până la primul ei meci decât numărul lunilor cât Halep a stat pe tușă. Fosta numarul 1 din tenis joacă maine după amiaza in primul tur la Miami – turneu la care nu a prins niciodată finala. Adversara lui Halep este Paula Badosa din Spania – locul 80 in lume.
  • Lider mondial e in continuare poloneza Iga Swiatek – care in weekend a castigat turneul de la Indian Wells după o finală cu grecoaica Sakkari – exact adversara pe care a invins-o si la cealalta ei victorie la Indian Wells, in 2022.
  • La băieți campion a devenit Carlos Alcaraz. Spaniolul l-a bătut in finala pe rusul Daniil Medvedev. E al doilea turneu la rand castigat de Alcaraz. In istoria turneului de la Indian Wells doar Boris Becker a mai cucerit trofeul in doi ani consecutivi.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ