• Israelul nu stă la discuții și dă o altă lovitură de grație Hamasului. Liderul grupării Yahya Sinwar a fost ucis de armata israeliană. Sinwar este considerat creierul atacurilor din 7 octombrie. Acum, Netanyahu promite să-i cruțe pe cei care eliberează ceai 101 ostatici din Fâșia Gaza.
  • Ordinea și curățenia sunt sfinte, dar duse la extrem pot fi semnele unui boli mintale. tulburarea obsesiv-compulsivă este o „povara invizibilă” pe care puțini oameni știu că o au. 750.000 de britanici suferă de această afecțiune, dar doar o treime primesc asistență medicală.
  • Zbori prea mult, ești amendat! Uniunea Europeană a găsit soluția prin care să salveze planeta, vrea să bage o taxă de 100 de euro pe fiecare călătorie dus-întors.
  • Nimic nu se pierde, totul se transformă. Cum a ajuns Gen z să fie cool cu un telefon vechi în buzunar, ca să economisească bani. Piața globală a smartphone-urilor recondiționate a crescut cu 5% în ultimul an, arata un studiu făcut de Counterpoint Research.
  • Pariul ANAF-ului american cu inteligența artificială. SUA recuperează de șase ori mai mulți bani furați de la stat de când folosesc A.I. Așa se face că peste 4 miliarde de euro a salvat Trezorerie americană din mâinile fraudatorilor.
  • Scăpat de uraganul Milton, Biden se abate asupra Europei. Biden e la Berlin ca să preseze liderii europeni să rămână concentrați pe Ucraina. Și situația actuală din Orientul Mijlociu va fi pe agenda discuțiilor de astăzi, din Germania.

Recomandări

REZULTATELE ALEGERILOR
ÎN SPATELE CORTINEI
ISRAELUL PREGĂTEȘTE ATACUL
BRITNEY MARRIED HERSELF
MOLDOVA ALEGE UE
O NOUĂ ACUZAȚIE