• Chiar în această noapte Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute. Discutăm subiectul imediat la ȘTIU.
  • Guvernul sprijină elevii printr-o alimentație sănătoasă. Doar pe hârtie. Programul național „Masă Sănătoasă” a fost implementat pe bune doar într-o treime din cele 450 de școli beneficiare, în primul semestru din acest an școlar. Restul se roagă să aibă parte măcar de România Educată.
  • Sportul te face sănătos și dacă doar te uiți la el. Te face și mai bun și mai bogat.
  • Ștergeți-o de aici sau ștergem harta! Primăria Barcelonei a hăckuit Google Maps. Să nu știe turiștii pe unde trec autobuzele. Localnicii nu ii mai suportă pe cei de la care de fapt, fac bani.
  • Un hotel se deschide doar dacă altul se închide. Unde vor mai dormi turiștii e intrebarea anului in Amserdam. Un nou hotel poate fi construit doar dacă este închis altul, dacă nu crește numărul de locuri de dormit, sau dacă noua clădire ar fi mai sustenabilă.
  • Ei ar trebui să protejeze plajele și apele de poluare, dar poluarea vine chiar de la ei. Mai multe mașini și utilaje ale Administrației Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral au fost filmate în timp ce aruncă deșeuri pe o plajă din Constanța, cu două săptămâni înainte de deschiderea sezonului estival.
  • Mai importantă decât Ingeligența artificială – Limba artificială! Îți dai seama cât timp te mai poți bucura de vinul și mâncarea din frigider. Limba poate oferi și multe alte detalii, despre arome, compoziție și calitatea mâncării și a băturii.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
GOOGLE DĂ BANI GREI LA APPLE
GEN Z SE DISTREAZĂ CU POWERPOINT-URI