• La loc comanda in Democrativa Ciolacu-Ciucă. Șefii PNL și PSD se gândesc dacă mai merg cu Cârstoiu la Primăria Bucurestiului. Ciolacu l-a chemat azi pe Cârstoiu să spună odată pentru totdeauna dacă a făcut lucruri incompatibile în meseria lui medic – si in functie de asta – va mai candida sau nu. Mai pe seară, Cârstoiu a râspuns la apel: „Nu sunt nebun să candidez dacă PSD și PNL nu mă mai vor. Ne decidem luni după ce mai vorbim”
  • Ochi pentru ochi si dintre pentru dinte. Israelul s-a răzbunat noaptea trecută pe iranieni pentru atacul cu rachete si drone din weekendul trecut. Azi-noapte Israelul a bombardat Iranul în apropierea unei baze militare, dar nu cu rachete, ci cu drone. Iranul nu s-a declarat oficial prea supărat și lasă impresia că nu vrea să escaladeze conflictul.
  • Încerc să te fac să mai și zâmbești ,dar ai grijă! Dacă poate crești pisici în casă, te paște schizofrenia! E avertismentul medicilor pentru cei care au grijă de pisici când sunt tineri.
  • Români, vă ordon treceti granița… către România. Nu e ordin, dar e oportunitate. Primăria Oradea cheamă diaspora acasă și pune la dispozitie 10 parcele de câte 500 de metri pătrați fiecare. Cu 2500 de euro pe an primești în concesiune unul din aceste terenuri, pe care poți să-ți faci casă.
  • Armata SUA a adus în România cel mai nou sistem antidrone pe care-l deține, M-LIDS. Sistemul a fost deja testat săptămâna trecută în poligonul de antrenament Capu Midia, confirmă chiar Ambasada Statelor Unite.
  • Avem o nouă stațiune pe litoral! „Dar de ce e veche?” – reclamă turiștii! E vorba de Mamaia-Nord. Autoritățiile au decis că mai avem nevoie de încă o Organizație de Management al Destinației. Mamaia Nord e norocoasa care primește buget de la Ministerul Turismului, și care e diferită de Mamaia prin simplu fapt că… e mai spre Năvodari.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA