• O nouă zi fierbinte în America – a fost alarmă cu bombă la Capitoliu – simbolul democrației din Statele Unite. La New York a fost evacuată o parte din Times Square – din cauza unui container suspect.
  • În ultima jumătate de an, industria IT a adus peste un miliard si jumatate de euro in plus in economie. Avem insa o problema – e criza de profesori de informatica. Prea multi elevi au parte de ore in care doar se joaca pe calculator.
  • Cine face banii cu talibanii? Dupa ce americanii se retrag, chinezii sunt cel mai interesati. În Afganistan e un depozit urias de Litiu – un metal rar, esential la productia de baterii electrice pentru maşini.
  • Noi ne plângem că nu ne-am născut in locul potrivit, dar România are doua locuri în top 50 destinații turistice. Nu e de ajuns – ne trebuie rețeta prin care să și aducem turiștii la noi.
  • Copii, vi se pregateste ceva. Ministrul Educatiei spune ca din toamna cand va incepe scoala vor fi avantaje pentru vaccinatii anti-covid, dar cei nevaccinati nu vor avea restrictii. Povestile mele
  • 32 de români au mai rămas in Afganistan. Erau 33, dar unul a plecat din infern aseara. Nu a venit in Romania – doar a trecut granita in Pakistan cu avionul armatei române.
  • Ce ne asteaptă din toamna cu tulpina indiana a Covidului? Medicii spun să avem grijă pentru că simptomele infecției sunt ca la o răceală mai serioasă: ne curge nasul, apar dureri de cap și de gât plus febră.
  • Ne-a lovit soarta cu un nou ministru de finante, el a lovit-o din prima zi. Protejatul lui Citu, Vilceanu, reinventeaza economia – a spus azi că inflația nu e de 5%, cum a anunțat BNR sau cum arătau cifrele de la Statistică săptămâna trecută. Analistii financiari il critica pentru amatorism.

Juriul a fost format din: Bogdan Nicolai, Raisa Humeniuc și Simona Baciu.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE