Marcela Feraru, Felix Damian și Cătălin Urdoi, fotograf, sunt în juriul de astăzi.

  • Se apropie finalul de sezon la mare, dar turiștii sunt chemati să vadă noua față a Cazinoului din Constanța. Azi au fost dezvelite fațada de nord a cazinoului și turnurile cu berbeci. Lucrările au inceput in ianuarie 2020. Sunt realizate mai mult de 50%.
  • Apple se laudă cu unele dintre cele mai sigure sisteme de operare, dar hackerii au reușit să le spargă pe toate. Apple își avertizează clienții să instaleze cât mai repede ultima versiune de sistem, altfel atacatorii pot să le controleze dispozitivele și să le fure datele.
  • Dă, Doamne!” sau „Doamne fereste”? Povestea Bisericii transformate în bar cu masa de biliard și pat pentru … Noapte Bună! Imaginile care te duc în al 9-lea cer.
  • Ard pădurile României, și noi aflăm oficial de la alții nu de la Arafat sau de la Guvern. România e pe locul doi în UE la incendii de vegetație vara asta. 20% din suprafața totală pârjolită de flăcări în Europa este în țara noastră – anunță Comisia Europeană.
  • Angajații se vor înghesui să meargă la muncă după ce trece vara. Este trucul perfect prin care fac economie la încalzire și curent după scumpirile uriașe. ,,Work From Home” costă prea mult.
  • Doar în avionul ăsta să nu fii! Cum e posibil să adoarmă amândoi piloții din cabină? Noroc că a funcționat alarma de la ceas.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA