Mădălina Bucur, Sebastian Ujica și Sorina Faier – expert HR, sunt în juriul de astăzi.

  • Nu înțelegi rețeta de la doctor, caută pe Google! Inițiativa prin care scrisul urât este dat la tradus. Merge și din română în română.
  • Ți-e frică, ți-e frică, să dormi singurică? Noul filtru de Tik-Tok își spune dacă ai sau nu fantome prin preajmă. Aplicația există acum pe bune, restul ține de imaginația ta. Așa că una din două: ori îți faci un nou prieten imaginar, ori te muți, daca ai intrat la banuieli.
  • Cum să bagi râcă printre angajați înainte de Crăciun. Nu mai dai prime la toți. Tragi la sorți și învingătorul ia tot – 100.000 de dolari.
  • Probleme în paradisul IT! Probabil cel mai de succes domeniu din România este vizat acum de concedieri. Primii vizați sunt oamenii de vânzări și marketing din companiile IT, dar nici programatorii nu sunt foarte liniștiți.
  • Biserica ține pasul cu tehnologia. La Cluj a apărut cutia milei… electronică. Parohul de la Biserica Româno-Catolică „Sfântul Mihail” a fost probabil convins și de faptul că fosta cutie a milei, în care enoriașii puneau bani cash, a fost furată astă-vară.
  • Și povestea romanului care a bătut cincisprezece mii de kilometri că să vadă cum se bucură argetinienii din Buenos Aires pentru trofeul după care au tanjit 36 de ani.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI