• Fratele mai mare care are grija de Ungaria lui Orban. Chinezii au semnat un acord de securitate cu ungurii prin care le promit ca o sa ii apere de orice rau. Asta imedit dupa ce liderii Europei s-au strans la Munchen ca sa decida soarata Ucrainei.
  • Vrei sa faci 50 de milioane de euro intr-un singut an? Invata de la Mbappe! Chiar daca nici fotbalistul si nici Real Madrid nu au confirmat, jurnalistii il vad deja pe Mbappe pe Santiago Bernabeu – ajunge pe 1 iulie.
  • Religia la secția de votare. Suparatii ca raman fara bani, antreprenorii spaniloi isi cheama clientii la referendum ca sa mute o sarbatoare in weekend. Se plang ca pierd prea multi bani din cauza ei.
  • Cum a auzit că a murit Navalnii, Clotilde Armand intră din nou în scenă. Ea propune ca strada unde e consulatul Rusiei din București – Tuberozelor – să poarte numele lui Navalnii, rivalul lui Putin, mort în închisoare săptămâna trecută. Problema e că e aceeasi stradă unde se află si ambasada Belarusului – pe care tot Clotilde a promis acum doi ani și jumătate că o va redenumi Roman Protașevici, un contestatar al lui Lukashenko.
  • Planeta Albastră devine Planeta rosie. NASA dă start la programul prin care poti să traiesti un an ca un martian. Simularea imită perfect condițiile planetei unde Elon Musk vrea să ne mute pe toți.
  • Alergiile la ouă, lapte, nuci și alune și-au găsit nașul. A apărut medicamentul care ajută la reducerea reacțiilor alergice la aceste alimente și este aprobat de Administrația pentru Alimente și Medicamente din America.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA