Certificatul verde intră pe roșu. După Marea Britanie, ar putea renunța la el și campioana vaccinărilor – Israelul. „Distruge economia și nu are nici o logică medicală”, spune ministrul finanțelor.

Premieră pentru justiția din România. Un bărbat din Galați a fost condamnat la un an de închisoare cu executare pentru că a ucis câinele unui vecin cu care se certase.

Fostul fotbalist de la Real Madrid și Milan, brazilianul Robinho, merge la închisoare. Robinho a participat la violarea în grup a unei albaneze într-o discotecă din Milano.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Prim Plagiatorul României – Ciucă are și aliați. Camera de Comerț și Industrie a României a scris un comunicat, cât o odă cu mesajul „Je suis Ciucă”. A dat copy, dar a dat și paste.

A venit salvarea pentru cei care vor să-și refacă viața. Academia post-divort te învață ce frumoasă e viața după divorț și dacă nu te-ai invatat minte, poți sa mai bagi o fisă – povești cum n-ai mai auzit.

Orice like dai poate fi folosit împotriva ta. Un ucrainean a dat like unei postări care cerea să fie răsturnat guvernul și Ucraina sa se uneasca cu Rusia și Belarus. Acum, bărbatul trebuie să plătească amenda și cheltuieli de judecată.