• Se agravează situația în Europa. Un milion de francezi au iesit în stradă ca să-i ceară lui Macron să nu mai conducă așa țara. În afară de prețurile ridicate și inflație mare cât Turnul Eiffel, francezii sunt nemulțumiți că Macron îi pune să muncească mai mult.
  • Ca să revină cu picioarele pe pământ România trimite bani în spațiu. Guvernul anunță că plătește 55 de milioane de euro – datoriile la Agenția Spațială Europeană – erau datoriile din ultimii 5 ani. „Pentru fiecare leu trimis in spațiu vor cădea 5 înapoi” – e explicația făcătoare de minuni.
  • În Argentina, țara care a dat faliment de 3 ori in 22 de ani, banii chiar nu mai au nici o valoare – așa că artiștii folosesc bancnotele ca să picteze pe ele. Un ban cu Messi valoarează de 1.000 de ori mai mult.
  • România merge pe drumul greșit și nu își mai revine. O pasarelă pentru pietoni inaugurată după un proiect expirat pe Șoseaua de Centură a Bucureștiului – într-un loc… fără pietoni – a îngustat drumul cu stâlpii. Explicația SF vine de la Compania pentru drumuri: „E vina celor care au trasat marcajul, au făcut-o după ochi”.
  • Moment istoric în Europa! Pentru că o fată a murit din cauza obezității, părinții au fost dați în judecată pentru omor!
  • Medicii esteticieni îndeplinesc toate dorințele. Au transformat-o pe actuala soție a lui Kanye West exact cum era fosta, Kim Kardashian.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.