• Mă concediezi? Te filmez! Noul trend din social media pentru angajații dați afară. Își filmează momentul concedierii și-l pun pe TikTok. Cât de bine sau cât de rău poate face asta, discutăm astăzi, la Știu.
  • Rampe și piste de skateboarding, vetre pentru foc, biciclete de închiriat sau zone de alpinism. Ce nu fac hotelierii ca să-și mulțumească clienții mileniali? Le pun hamace în cameră și le amenajează spații pentru citit, pentru că, nu-i așa, clientul nostru, stăpânul nostru
  • Trump poate candida la Washington, e decizia Curții, în procesul în care fostul președinte ar fi putut fi exclus de pe listele electorale. Avocații lui Trump au făcut memoriu către Curtea Supremă : lăsați-l să candideze, altfel va fi haos în State!
  • H1.E RĂZBOI. ȘI PACE!
    Contraofensiva promisă, dar ratată a ucrainenilor și scenariile de război pe care le fac la înecput de an țările NATO îi fac și pe români tot mai reticenți față de un deznodământ fericit și rapid în confictul dintre armata Putin și Ucraina. Nici măcar un sfert dintre români nu mai cred că pacea ar putea veni în 2024.
  • „Vă luptați pentru niște povești inventate de oameni și în care vă încăpățânați să credeți”, îi ceartă cel mai în vogă istoric al momentului, Noah Harari, pe liderii cărora războiul le-a luat mințile. Prea puține războiae, în istoria omenirii, au fost din cauze obiective, spune Harari. E teritoriu și hrană pentru toată lumea, luptați doar pentru progres!
  • Spațiul devine tot mai mult un business. Pentru suficienți bani, stația Internațională Spațială își deschide hublourile, fără să se uite că ești simplu turist sau cercetător. Trei astronauți privați care vin din țări care nu au programe spațiale ajung pe ISS ca să facă cercetări și vor fi duși acolo tot cu o rachetă privată.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?
E GENUL MEU
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL