Mădălina Bucur, Felix Damian și Daniela Tatu Chitoiu – CEO – „CARDIOSCIENCE”  sunt juriul de astăzi.

  • Avem în sfârșit o strategie națioanală pentru sport. Are 70 de obiective principale iar in 10 ani, dacă va reuși să le bizfeze, România ar trebui să se poată lăuda cu cel puțin 20 de medalii olimpice și mai mult de două milioane de sportivi legitimați. Asta spune ministrul Novak.
  • E o liniște suspectă în Ucraina, rușii se întreabă ce mai pregătește armata lui Zelenski. Putin răspunde astăzi cu un decret prin care impune legea marțială cele patru regiuni din Ucraina pe care le pretinde.
  • Programul „Cornul și Laptele” se transformă în „viermele și gândăcelul”. Elevii sunt scoși la lecția de Educație Alimentară.
  • Câștigi bine, trăiești bine. La Știu, studiul care spune cât trebuie să cheltuiascaă o familie cu doi copii din România pentru o viață cu adevărat decentă – aproape două mii de euro pe lună. Asta dacă includem în așa zisul coș lunar și educația, culturalizarea și divertismentul.
  • Scenariul groazei de la BBC a scăpat în presă – cum se pregătesc oamenii de la televiziunea națională din Anglia să reacționeze în cazul unei pene de curent la scară largă sau lipsa căldurii în plină iarnă.
  • Între două nu te plouă, dar dacă nici să respiri nu poți, primești înapoi banii pe bilet. S-a întamplat pentru că vecinele de zbor ocupau prea mult spațiu.

Recomandări

LE FACEM FAȚĂ?
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ
CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN
FAC BAIE DE MULȚIME
A VĂZUT MOARTEA CU OCHII