Petronela Axinte, Balazs Barabas si Cristian Frâncu, informatician sunt în juriul de astăzi.

  • Tocmai a apus o eră. Azi am urmărit ultimul drum al Elisabetei a II-a a Marii Britanii. Regina a fost înmormântată sub privirile a milioane de oameni. Și regii plâng câteodată – Lacrimile Regelui Charles au impresionat pe toată lumea.
  • Funeraliile reginei scot la suprafață găurile financiare din Marea Britanie. Câți bani pierde Regatul după cele două săptămâni de doliu în care statul aproape a stat… pe loc.
  • Și… Nu întotdeauna e bine când esti pe plus. Nici o zi fără poluare în București. Toți indicii arată că nivelul particulelor poluante din aer depășesc cu mult valorile sigure pentru sănătate – arată măsurătorile private. Masurătorile de stat nu funcționează… ca să nu descoperim și mai multă poluare.
  • God Bless the Queen, God Save the King! Imaginea noului rege a crescut in ultimele două săptămâni. Charles al III-lea are parte de susținerea britanicilor. 63 la sută se așteaptă să fie un rege bun și 73 la sută cred că s-a descurcat bine în primele zile de domnie.
  • Mesaj plin de căldură din partea premierului. Ciucă spune că vom avea suficiente gaze pentru această iarnă. Depozitele naţionale de gaze sunt la 80% capacitate.
  • Să moară infractorii de invidie! Poliția română și-a comandat 600 de mașini de lux. De ce era nevoie de 8 trepte de viteză și alte 8 de stat pe loc?

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?