Petronela Axinte, Balazs Barabas si Cristian Frâncu, informatician sunt în juriul de astăzi.

  • Tocmai a apus o eră. Azi am urmărit ultimul drum al Elisabetei a II-a a Marii Britanii. Regina a fost înmormântată sub privirile a milioane de oameni. Și regii plâng câteodată – Lacrimile Regelui Charles au impresionat pe toată lumea.
  • Funeraliile reginei scot la suprafață găurile financiare din Marea Britanie. Câți bani pierde Regatul după cele două săptămâni de doliu în care statul aproape a stat… pe loc.
  • Și… Nu întotdeauna e bine când esti pe plus. Nici o zi fără poluare în București. Toți indicii arată că nivelul particulelor poluante din aer depășesc cu mult valorile sigure pentru sănătate – arată măsurătorile private. Masurătorile de stat nu funcționează… ca să nu descoperim și mai multă poluare.
  • God Bless the Queen, God Save the King! Imaginea noului rege a crescut in ultimele două săptămâni. Charles al III-lea are parte de susținerea britanicilor. 63 la sută se așteaptă să fie un rege bun și 73 la sută cred că s-a descurcat bine în primele zile de domnie.
  • Mesaj plin de căldură din partea premierului. Ciucă spune că vom avea suficiente gaze pentru această iarnă. Depozitele naţionale de gaze sunt la 80% capacitate.
  • Să moară infractorii de invidie! Poliția română și-a comandat 600 de mașini de lux. De ce era nevoie de 8 trepte de viteză și alte 8 de stat pe loc?

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT