Balasz Barabas, Laura Buciu, Cristina Chiriac – preşedintele Confederaţiei Naţionale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), ambasador vet desemnată de România în relaţia cu comisia europeană, sunt în juriul de astăzi.

  • O fi România campioană la creșterea economica în Europa, dar la capitolul democrație suntem pe ultimul loc între țările Uniunii. În topul mondial al democrațiilor suntem abia pe locul 62.
  • PNL îi dă temă pe vară lui Nicușor Dan, dacă mai vrea să fie susținut și la următoarele alegeri. Are un plan în 10 puncte de îndeplinit până pe 31 iulie. Cerințele sunt atât de vagi încât pot fi rezolvate până mâine sau la fel de bine niciodată.
  • Inteligență sau profit? Geniile lumii plâng că poluarea le distruge creierul.
  • În plin război, Uniunea Europeană își pune steagul pe Ucraina. Mâine la Kiev e summitul Ucraina – UE. Ursula von der Leyen și toată suita au primit până și dress-code-ul pentru marea întâlnire cu Zelensky – ținuita clasică ,,bussines”. Haine militare are voie doar Volodimir.
  • Așa vor fi mai puține accidente auto? Poliția te invită în simulator să vezi cum văd drogații și garantează: n-o să-ți mai ardă să urci amețit la volan.
  • Și… asta e mostră de instinct animalic – un director de ZOO din Mexic a sacrificat 4 exemplare rare de capra pitică din propria grădină zoologică pentru petrecerea de Anul Nou.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ