• Eu, România – nu sunt pregătită de Euro. E oficial – fug banii de noi! România nu mai îndeplinește niciun criteriu ca să treacă la euro. Din cele 7 analizate, România e singura țară care a luat minus la toate capitolele.
  • Studiul care ii face pe pacienti să ridice paharul: iti revii mai usor după operatii dacă ciocnești un pahar o dată pe săptămână – să le facă cinste si cercetătorilor care au emis teoria.
  • Ucrainenii nu se bucură de cum evolueaza luptele militare, dar se bucură de o victorie mare obținută la fotbal.
    Ucraina a câștigat barajul cu Scoția si e la un singur meci de calificarea la mondiale. Culmea e ca scoțienii cer ca Ucraina sa ajungă la mondiale indiferent de rezultate.
  • Astăzi, de ziua adopției, ridic cortina în fața unui subiect delicat. La STIU Povestea Măriucăi – fata care a scăpat dintr-un orfelinat din România și a devenit Marion după a fost adoptată de doi francezi. Este fondatoarea unei asociații care ajută ofanii să își găsească originile.
  • Nu are România suficienți polițiști? Nici o problemă! Mai nou, polițiștii ii pot vizita pe stăpânii de câini și pisici ca sa ii amendeze daca nu i-au cipat si sterilizat.
  • Procesul ca un serial dintre Johnny Depp si Amber Heard a ajuns la final. Amber e bună de plată. Trebuie să-i dea 15 milioane de dolari lui Johnny Depp după ce juriul a hotărât că ea l-a defăimat pe actor

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT