Balazs Barabas, Mădălin Mihai și Sorin Costreie, filosof, sunt juriul de astăzi

  • Premierul indian, Narendra Modi, a acuzat Occidentul că este depășit. „Criza financiară, schimbările climatice, pandemia, terorismul și războiul – arată că guvernanța globală a eșuat” , sunt cuvintele lui Modi la summit-ul G20, organizat în India.
  • Cresc tensiunile și în Estul Europei. Rușii acuză că ucranienii si-au infiltrat oameni dincolo de frontiere – în Rusia. Rușii susțin că a fost atacată o mașină cu focuri de armă. Ucrainenii neagă, dar Zelenski spune că trebuie să ne pregătim de un război mai incins – „gata, a trecut iarna!”.
  • Cât costă să scapi de un dosar de evaziune fiscală în România? Depinde de câți bani ai de protejat – Cifra zilei e 300.000 de euro. Atât a cerut un polițist – anunță DNA.
  • Primăria Bucuresti o ia pe urmele fiscului. Nicusor Dan anunuță că și taxele ce țin de primărie vor putea fi plătite pe ghiseul.ro
  • România ar fi Educată… dar nu are cu ce. Peste 500 de biblioteci de școli au fost închise în România, în ultimii doi ani. Oricum erau …degeaba. Nimeni nu le călca pragul. Din 3 milioane de elevi, jumătate de milion n-au împrumutat niciodată o carte.
  • S-a auzit până la Roma? Dorel de la Alba-Iulia intră in istorie cu excavatorul. Zici că e banc, dar arheologii se plâng din cauza neglijenței care a făcut să se aleagă praful de un sarcofag roman de aproape 2.000 de ani.
  • Cercetătorii au descoperit soluția prin care să crească natalitatea – greutatea cade pe umerii bărbaților. Cei care fac mai mult efort fizic la muncă sunt mai fertili decât cei care stau toată ziua la birou. Așa că după emisiune merg la sală. Sala de mese… 🙂

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT