• „Salvați Copiii” scoate Ghidul Siguranței online. Pe lângă Ministrul Educației Deca, s-a prezentat si Alina Gorghiu de la Justitie: „Salvați miniștrii! Copiii se pricep mai bine ca noi la internet”
  • FEMEIE ÎNAINTE DE TOATEUn studiu despre noile realități. În prezent femeile renunță mai ușor la funcțiile de conducere decît în trecut. Există domenii care le împing afară, dar contează tot mai mult și instinctul matern și dorința de a avea copii.
  • Războiul a pierdut lupta cu Inteligența Artificială. Dictatura AI este legiferată de profesori în Marea Britanie. Cuvântul anului 2023 pentru dicționarul britanic Collins.
  • Amânați al treilea război mondial! Războaiele din prezent macină și Guvernul României. Sondajul care îi dă fiori lui Ciolacu: 4 români din 5 cred că se va alege praful de populație în caz de pericol armat. Majoritatea românilor se tem că vor fi atentate teroriste și la noi în țară
  • Ești ceea ce mănânci, iar ce mănânci dimineața îți poate influența toată ziua. Șapte din zece români mănâncă micul dejun de 5 ori pe săptămână și îl consideră important, arată datele celui mai recent studiu iSense Solutions.
  • Vine iarna, care nu-i ca vara, iar românul visează la vacanțe sub palmieri. Unde poți să mergi într-o vacanță smart cu 2.000 de euro, îți spun la Știu.

Recomandări

NICKI MINAJ FACE PRIMELE DECLARAȚII
STOLTENBERG: UCRAINA ARE DREPTUL LA APĂRARE
MUSK: COPIII SUNT ANTRENAȚI DE A.I.
MACRON ȘI SCHOLZ CAUTĂ ÎMPĂCAREA
ÎNCEPE ROLAND GARROS
EXTREMA DREAPTĂ PRIMEȘTE VOTURI