• Miza succeselor prim-ministrului Cîțu. Se mândrește că a promis 10 milioane de vaccinuri și a reușit un sfert. Acum promite că economia va dudui ca niciodată – astăzi un record 88,884 de oameni vaccinați
  • Bugetul sectorului 1 a fost respins de consilieri iar Clotilde Armand a aflat din sursele PSD că la renumărarea voturilor conduce fostul primar Tudorache – omul care a lansat reclame pentru spitalul care nu există.
  • Suceava reinveteaza exportul. Trotinetele pentru închiriat au fost furate și au trecut granita. „Le aducem când terminam plimbarea”
  • Încă un băiat din trupa lui Alexe de la ministerul mediului a fost prins de ziariștii de la Recorder cum împărțea funcții politicie la Romsilva – de frica scandalului precedent cu 1 milion de reacții în social media, secretarul de stat care făcea treaba murdară, Gelu Puiu, acuzat de șantaj, a fost obligat să demisioneze.
  • Premierul Cîțu e convins că guvernul a făcut tot ce trebuia pentru vaccinare deși nu există nicio campanie activă – la Timișoara medicii din oraș se strâng 72 de ore ca să vaccineze pe toată lumea
  • Copii din Cluj și cei din București vor merge în vacanțe împreună doar vara – parlamentul dorește ca regiunile României să intre separat în vacanță – dispar aglomerările și crește turimsul local după modelul francez.
  • Guvernul Franței a primit chiloți în oplic – patronii de magazine de lenjerie intimă sunt disperați că nu sunt considerați esențiali pentru cultura franceză și magazinele sunt închise.

Juriul emisiunii a fost alcătuit din: Ștefan Ionescu, Teona Tomoioagă și Mihaela Gârlea.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN