• Miza succeselor prim-ministrului Cîțu. Se mândrește că a promis 10 milioane de vaccinuri și a reușit un sfert. Acum promite că economia va dudui ca niciodată – astăzi un record 88,884 de oameni vaccinați
  • Bugetul sectorului 1 a fost respins de consilieri iar Clotilde Armand a aflat din sursele PSD că la renumărarea voturilor conduce fostul primar Tudorache – omul care a lansat reclame pentru spitalul care nu există.
  • Suceava reinveteaza exportul. Trotinetele pentru închiriat au fost furate și au trecut granita. „Le aducem când terminam plimbarea”
  • Încă un băiat din trupa lui Alexe de la ministerul mediului a fost prins de ziariștii de la Recorder cum împărțea funcții politicie la Romsilva – de frica scandalului precedent cu 1 milion de reacții în social media, secretarul de stat care făcea treaba murdară, Gelu Puiu, acuzat de șantaj, a fost obligat să demisioneze.
  • Premierul Cîțu e convins că guvernul a făcut tot ce trebuia pentru vaccinare deși nu există nicio campanie activă – la Timișoara medicii din oraș se strâng 72 de ore ca să vaccineze pe toată lumea
  • Copii din Cluj și cei din București vor merge în vacanțe împreună doar vara – parlamentul dorește ca regiunile României să intre separat în vacanță – dispar aglomerările și crește turimsul local după modelul francez.
  • Guvernul Franței a primit chiloți în oplic – patronii de magazine de lenjerie intimă sunt disperați că nu sunt considerați esențiali pentru cultura franceză și magazinele sunt închise.

Juriul emisiunii a fost alcătuit din: Ștefan Ionescu, Teona Tomoioagă și Mihaela Gârlea.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA