• Violența din școli i-a speriat atât de tare pe profesori încât cer măsuri de securitate. PSD vrea să modifice Legile Educației dirijate de ministrul Ligia Deca – iar ședințele cu părinții să fie filmate – ca să le poate fi scăzută nota la purtare și părinților.
  • Traficul va fi deviat weekendul ăsta în centrul capitalei pentru ca să facă loc unui maraton și festivalurilor Bucharest Street Food și Spotlight – Festivalul Luminilor. Mai multe linii de transport în comun vor circula și ele pe trasee schimbate de vineri seară.
  • Racheta lui Elon Musk, Starship, trimisă către spațiu pentru un zbor de o oră și jumătate a explodat după doar câteva minute. Pierderea e greu de estimat – spre 10 miliarde de dolari, consideră Musk. Totuși pentru el, e un succes – a mai învățat ceva – adună datele și pregătește următorul zbor. Miliardele le are deja.
  • Lupta pentru inteligența artificială se duce și pe componente nu doar pe programe inteligente și Microsoft a înțeles asta. Așa că vrea să își facă propriile cipuri cu care să își antreneze inteligența artificială, asta ca să nu mai depindă de Nvidia.
  • Google vrea să pună inteligența artificială să facă bani așa că îi dă de lucru la reclame. Inteligența artificială generativă urmează să facă reclame pentru Google și se va baza pe materialele făcute deja de oameni.
  • Cu inteligența artificială are probleme și familia lui Michael Schumacher – vrea să dea în judecată o revistă din Germania care a publicat un inverviu fals, făcut de roboți, cu fostul pilot de Formula 1.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?