Ce surpriză! Guvernul României a adoptat bugetul României la timp. Cel mai bine vom sta la investiții – anunță ministrul Ciucă.

În România, știi când pleci de acasă, dar niciodată când te întorci – mai ales dacă circuli cu transportul public. A fost protest spontan la CFR, iar pasagerii au rămas ore întregi abandonați în gări sau în câmp, fără căldură.

Frica de explozii în spitalele din România a ajuns la nivelul următor. La spitalul de boli infecțioase din Cluj, pacienții stau în saloane cu geamurile deschise – să nu se întâmple vreo nenorocire din cauza acumulărilor de oxigen. Frigul… e din partea casei

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

În timp ce toată Europa e în febra cadourilor de Crăciun și a împodobirii bradului, mii de soldați ucraineni se pregătesc pentru un final de an în tranșee. Nu se așteaptă la focuri de artificii, ci la bombe de la ruși.

Cu tulpina Omicron ce mai facem? Aflăm luna viitoare – și azi s-au înghesuit in vami romanii din strainatate care vin în țară de sărbători. Printre ei și 15.000 de nevaccinati.

Nu doar angajații CFR sunt nemulțumiți de salarii, ci și profesorii. Și elevii s-au dus la Guvern să le dea examen miniștrilor: „de ce ne-ați luat banii?” Pentru că se simt umiliți la salarii, profesorii amenință că nu încheie mediile elevilor.