Separatiștii susținuți de Rusia se joaca cu nervii oamenilor: evacuari forțate, explozii și alarme care răsună cu sau fără motiv! Este sau nu război în Ucraina? Cel puțin așa arată!

Păcat ca n-ai aflat-o pe asta acum doi ani de zile, la începutul pandemiei: dacă ești frumos, ai mari șanse sa nu te infectezi cu corona, e un studiu publicat de Christian University din Texas. Uită-te in oglinda si dacă iti place ce vezi, nu te mai panica, virusul nu se leaga de tine.

Triajul din spitale devine triajul din baruri. Chiar dacă vine relaxarea, nu toata lumea are voie sa se distreze. Noile restricții de intrare în bar: nu ai voie cu tatuaje sau cu bijuterii… grele. Cine a luat decizia?

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Trump scoate adevarul la lumina. Aplicația lui, Truth Social e gata sa fie lansata maine. Blocat pe facebook, twitter, youtube, Trump poate vorbi liber pe propria aplicație de social media.

Cat de yummy… lapticul de la mami! Vânzările de lapte de mama cresc, în ciuda avertismentelor medicilor – „atenție la bacteriile și virusurile pe care le contine, puteți lua chiar și HIV”.

Asta înseamnă să-ți găsești marea iubire. Nouă tendință a activiștilor eco: te căsătorești cu marea. Poate așa o să aruncăm mai puține gunoaie în natură.