Sebastian Ujică, Madalin Mihai și Andrei Novac, lector universitar, scriitor, manager cultural, membru al Uniunii Scriitorilor din România și secretar de stat al MAE, sunt în juriul de astăzi.

  • În dragoste și război, totul e scuzabil… dar nu chiar tot. Ministerul de externe l-a convocat pe ambasadorul Ucrainei, după ce oficialii lor au recunoscut că au adancit Canalul Bâstroe, iar asta ar putea avea efecte negative asupra Deltei Dunării.
  • Banii pot aduce fericire, dar nu în mod necesar și inteligență. Sociologii au stat cu ochii pe bogații planetei ca să afle rețeta reușitei în business, iar IQ-ul ridicat nu e pe lista calităților necesare.
  • Când pisica e acasă, nici de sex nu ne mai pasă! E dezbatere încinsă printre iubitorii de animale – cum să faci sex când cățelul sau pisica sunt cu ochii pe tine în dormitor.
  • Americanii se îndoiesc de capacitatea lui Biden de a conduce cea mai mare putere a lumii. Propun teste cognitive pentru toți politicienii care au mai mult de 75 de ani.
  • A fost odată ca-n povești… dar azi nu mai e la fel. Schimbăm poveștile ca să îi învățăm pe copii corectitudinea politică de la cele mai mici vârste. Viitorul luminos al omenirii e garantat!
  • Era bun, dar nu era căutat. O postare inspirată pe social media a transformat în besteller o carte publicată de un american acum mai bine de zece ani.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI