Marcela Feraru, Felix Damian și Elena Calistru – preşedinte şi co-fondator al asociaţiei Funky Citizens, sunt juriul de astăzi.

  • Ucraina mai are de așteptat până vin tancurile pe care Zelenski le cere cu disperare. Întalnirea aliaților – din Germania – nu a ajuns la consens. Ministerul neamt al Apărării spune că Germania va ajuta Ucraina cu arme si echipamente de un miliard de euro, dar tancurile Leopard 2 rămân în cușcă.
  • S-a găsit vinovatul pentru haosul din aeroporturile din America de săptămâna trecută. Un angajat ștergea din greșeală fișierele de pe un server folosit de piloți. 11 mii de zboruri au suferit întârzieri, iar 1.300 au fost anulate.
  • Un nou pas in lumea relațiilor – logica psihoterapeutei din New York care spune: „Fetelor, cedați din prima seară! Altfel, pierdeți timpul”
  • Oare a venit restul de la achizițiile de BMW-uri? După mașinile de lux luate în toamnă la peste 40.000 de euro bucata, Poliția Română a mai găsit niște bani – 110 milioane de euro – cu care cumpără alte mașini. „Vrem între 400 și 4.400, vedem noi câte” – așa arată planul de bătaie al polițistilor.
  • Lecție de umanitate! Povestea celui poreclit ‘îngerul farmaciilor” – de 10 ani donează facturile pentru cei care nu-și permit să plătească rețetele.
  • Și, Războiul zeilor – Messi-Ronaldo – a oferit o nouă bătălie fierbinte – în Arabia Saudită. Ronaldo n-a văzut cu ochi buni meciul – rivalii i-au umflat ochii în meciul pentru care milionarii arabii s-au bătut sa-l vadă. Doar 70.000 au avut loc în tribune la meciul cu 9 goluri.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE