• Există un scenariu negru prin care porturile românești de la Marea Neagră – Constanța in principal – ar putea fi grav afectate de războiul din Ucraina. Putin amenință că toate navele care merg spre Ucraina pot fi considerate ținte legitime – indiferent daca transportă cereale sau armament. Occidentul il amenință că transformă cerealele in arme.
  • Simți că arăți mai bine când e soare? Așa e! Vara chiar ai mai mult succes la întâlniri și este anotimpul in care și femeile și bărbații sunt dispuse să isi facă relațiile mult visate. Sunt si niste ponturi si secrete in toată povestea.
  • Dormi puțin? Geografia e de vină! Care e legătura între cât dormi și câți bani faci – și de ce în țările sărace oamenii dorm mult mai mult. Dar și când s-or deștepta…
  • Privește cerul! E plin de avioane și perioada vacanțelor nici nu a ajuns la vârf. Raportul pe primele 6 luni din an arată că de pe aeroporturile din România au zburat mai mulți oameni decât în 2019 – ultimul an de dinainte de pandemia care i-a ținut pe oameni departe… departe.
  • E hărțuire și dacă îți stresezi bărbatul când e la meci. Drama soției condamnate la închisoare.
  • Ai grijă ce consumi vara asta! Constipația afectează creierul. Uiți și iei decizii proaste – este concluzia medicilor care au urmărit unde se… blochează… creativitatea umană.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"