Marcela Feraru, Laura Buciu și invitatul special –  Cătălin Teniță, deputat USR, antreprenor digital si activist civic, Fondator al Treeworks, Zelist Monitor și Geeks for Democracy, specialist în comunicare și comunități digitale sunt juriul de astăzi.

  • Înotătorul David Popovici este noul campion mondial la proba de 200 de metri liberi, la Campionatul de Natație care s-a desfășurat la Budapesta. E primul înotător din istoria României care ia aurul la o astfel de competiție.
  • După jumătate de an în care prețurile carburanților au tot crescut și aproape s-au dublat, Marcel Ciolacu are o străfulgerare și vrea să le plafoneze. La ce nivel, n-are idee.
  • Într-un oraș din Franța, primarul a permis folosirea costumelor de baie care acoperă tot corpul, mai puțin fața. Ministrul de Interne vrea să blocheze în instanță această decizie, pe care o consideră o provocare religioasă.
  • Alt parc, altă distractie! Primarul din Milano impune regula care-i scoate din sarite pe italieni: luati-va gunoaiele acasa din parc – bikini, trotinetele si muzica suntn incluse si ele la aceasta categorie.
  • Rafila are un sfat pentru tine: nu schimba des partenerii sexuali, cel puțin până trece epidemia de variolă a maimuței. Dacă totuși se întâmplă, protejează-te!
  • Unde-s multi, iubirea creste! Userii din Meta ii cer lui Zuckerbeg sa puna si optiunea „poligam” la statusul relatiei.
  • Atenție, se închide pasajul! Urmează stația „ambuteiaj” cu peronul spre Piața Unirii! Cel mai folosit pasaj din Capitală a fost închis și rămâne așa până când se termină lucrările de reabilitare. În cel mai fericit caz, până la toamnă.
  • Fiecare gen cu … concursul lui – de astăzi, Federația Internațională de Natație nu mai dă voie sportivilor transsexuali să concureze în competițiile feminine – ca să elimine concurența neloială.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT