• Simona Halep a pierdut primul ei meci dupa 19 luni de stat pe bară din cauza suspendării pentru dopaj. Prima reacție a Simonei: ziua de astăzi se va simți mereu ca o victorie.
  • La plăcinte inainte, la razboi inapoi. Trăim drama Europei care vrea să se apere dar nu are cu cine. Cifrele groazei la apel. Militarii se inghesuie la 3 lupte diferite: pensionări, demisii sau măcar concedii, „să nu pice atacul inamic pe tura mea”. Armata româna a pierdut 13.000 de militari de cand a început războiul din Ucraina. Ghinion.
  • Postul intermitent a picat de… prost. Cardiologii îi declară război. Mai mult te incurcă decât te ajută.
  • „Crede și nu cerceta” e sloganul care ne-a intrat parcă in sange. Cum altfel se poate explica raportul brevetelor europene pe anul trecut. Din cele aproape 200 de mii de cereri de brevete de invenții depuse anul trecut la Oficiul European de Brevete, doar 42 au venit din România. Mai prost cu 9% față de 2022. Poate surprinzător, Universitatea din Suceava e number one in România.
  • În timp ce România mai mult bate pasul pe loc, te invit la o analiza: În ultimii 10 ani, în Ungaria s-au produs de 10 ori mai multe filme ca inainte. Ce s-a filmat la ei: vedeta Oscar din acest an: Poor Things, plus Dune, Martianul din 2015, Blade Runner 2049 sau Văduva Neagră.
  • Moștenirile încep să se ducă sorbite pe un pai dintr-o nucă de cocos în Caraibe. Milenialii și Generația Z sunt foarte supărați pe părinții lor pentru că preferă să trăiască mai mult și să strângă mai puțin.

Recomandări

JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
ÎȚI INTRĂ LA SUFLET
APPLE, ÎN DISCUȚII CU OPENAI
AU GĂSIT CHEIA SUCCESULUI