Marcela Feraru, Mădălina Bucur și Monica Roșu, gimnastă, sunt în juriul de astăzi.

  • Turismul de la cap se strică, Asociația Nationala a Agențiilor de Turism cere demisia ministrului Cadariu. Vorbește frumos, dar nu face mai nimic pentru turismul românesc, spun repezentanții asociației. A ratat până acum toate obiectivele asumate.
  • Ia cu pâine! Vorba asta chiar ni se potrivește nouă, românilor. Suntem cei mai mari consumatori de pâine din Uniunea Europeană. În medie mâncăm un sfert de kilogram în fiecare zi.
  • Fetele care fac sport nu mai au motive să fugă de copii. Jumătate dintre sportivele de performanță au avut rezultate mai bune după ce au născut.
  • Putin schimbă legile, dar năravul ba! O ține pe a lui cu invazia din Ucraina, iar Duma de Stat îi dă o mână de ajutor – a dat pe repede înainte legi care să înlesnească mobilizarea. Cei care refuză să lupte sau dezertează, riscă până la 15 ani de pușcărie.
  • S-a terminat cu ieftineala pentru cei care conduc electrice. Nici Ikea nu le mai dă voie să-și încarce mașinile la stațiile ei de alimentare. Kaufland și Lidl nu mai oferă nici ele curent gratis.
  • Banii aduc fericirea, dar rup prietenia! Realitatea financiară din zilele noastre arată adevărul trist: ne despărțim de prieteni cand câștigăm mai mulți bani decât ei.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?