• Asta înseamnă civilizație 2.0 – generația Z nu mai vrea joburi pentru bani, ci pentru principii și valori comune care să-i țină mai aproape de colegi. Procentul e grăitor: 90% spun că ăsta e jobul de vis, conform unui sondaj Linkedin. Așa devine locul de muncă un hobby? Unde se adună angajații cu aceleași gusturi…
  • Super-mini-casa din centrul Londrei – lux încorporat, gândit de un arhitect, iar chiria – 50 de lire. În patru metri pătrați te simți ca într-un penthouse.
  • Asta e culmea razboiului lui Putin – rușii i-au bombardat pe… ruși. Suhoiul 34, care trebuia să fie vedetă în Ucraina, și-a pierdut muniția pe drum – bomba a căzut în centrul Belgorodului, în Rusia. Aveam o livarare ugentă de muniție, justifică Șoigu.
  • Companiile mari dau cu minus la bugetul României. Asta e explicația lui Ciucă pentru gaura de 4 miliarde de euro. 3,700 de companii sunt luate la țintă pentru că nu plătesc taxe așa cum și-ar dori premierul.
  • Atenție la virușii chinezești, strigă americanii! E vorba de arme și viruși cibernetici care ar putea lovi sateliții în caz de război și să taie comunicațiile sau să distrugă datele.
  • Răzbunare fără limite – a împușcat o familie întreagă din cauza unei mingi care i-a cazut în curte, din greșeală. Victime – o fetiță de șase ani și părinții ei. Viața tatălui e în pericol.

Recomandări

UE PUNE PIEDICI MAȘINILOR CHINEZE
SONDAJ: LE PEN ARE MAJORITATEA
PATTINSON REVINE ÎN CINEMATOGRAFIA HORROR
CUM SE PREGĂTEȘTE ITALIA DE G7?
COLDPLAY CÂNTĂ LA BUCUREȘTI
INTRODUCEM SALA DE DETENȚIE?